title1
Smallsmartwork
Arbo, Verzuimbegeleiding & Re-integratie
MkbSlim3

Arbo voor Dierenartsen. Altijd druk, geen tijd voor 'onzin' en nauwelijks verzuim.

Wij spreken uw taal. Snelle actie, snelle interventie en een aantrekkelijk tarief.

Eigenlijk bent u als dierenarts altijd druk. Afspraken, spreekuren en operaties. Een stressvol bestaan terwijl het (korte) verzuim in de branche over het algemeen laag is. Zowel arts als assistenten werken blijkbaar met plezier. Als er eenmaal verzuim is dan is dit vaak van langere duur en dan komen er regels om de hoek kijken. Regels en gedoe waar u als werkgever weer niet op zit te wachten. Daarom voeren wij deze voor u uit. Wij vallen u zo min mogelijk lastig maar nemen u werk uit handen. Bovendien weten we dat u niet altijd even makkelijk te bereiken bent. Uw agenda zit vol. Vandaar dat we ons gewoon aanpassen en u proberen te bereiken op momenten dat het u uitkomt.

U heeft intern een verzuimprotocol dat uw werknemers kennen en waaraan zij zich moeten houden in geval van ziekte en verzuim. Daarnaast hebben wij als arbodienst een verzuimprotocol dat 'WvP-proof' is (Wet verbetering Poortwachter) zodat u bij verzuim van een medewerker voldoet aan de Wet. Hiermee zijn de kaders van ziekte en verzuim duidelijk.
De finesses zitten echter in de uitvoering. Het is dan bijzonder belangrijk dat de arbodienst de flexibiliteit en het specialisme heeft om met uw manier van werken kan mee bewegen. Smartwork Arbodienst heeft dit! Contactpersonen die uw branche kennen. Bedrijfsartsen die duidelijk communiceren.

cd Keuringen

 

Voor de verplichte Preventieve Keuringen en alle andere keuringen voor uzelf of uw medewerkers

tagorange Gecertificeerd

 

Alle medewerkers zijn gecertificeerd en/of (BIG) geregistreerd.
 

db Verzuimmelden

 

Klik hier om uw verzuimmeldingen
elektronisch door te geven.