title1
Outplacement, Werving & Selectie en
Smallsmartwork
MkbSlim1

ONTSLAG en OUTPLACEMENT

Bij outplacement komen werkgever en werknemer veelal overeen dat de medewerker (betaald) op zoek gaat naar een andere baan en dat hij niet meer terugkeert op de oude werkplek. Outplacement kan een onderdeel zijn van een reorganisatie, een sociaal plan of als een werkgever niet meer met een werknemer verder wil.

Wat is een Outplacementtraject

Bij een outplacementtraject wordt meestal een termijn afgesproken waarin een medewerker de gelegenheid krijgt om een nieuwe betrekking te vinden.
Smartwork Jobmatch assisteert de medewerker intensief door de nadruk te leggen op 'de bewustwording van eigen kunnen', 'het vergroten van het zelfvertrouwen' en op 'het slagvaardig benaderen van en toegang vinden tot de arbeidsmarkt'. Afhankelijk van de waarte van de functie kan een traject 3, 6, 9 of 12 maanden duren.

Outplacement bij Jobmatch altijd maatwerk

Een outplacementtraject bij Jobmatch bestaat uit een mix van individuele coaching en begeleiding, loopbaan- en sollicitatietrainingen en job-hunting.

Het traject is gericht op een oplossing die het beste past bij de wensen en mogelijkheden van kandidaat. Wij streven hierbij naar duurzaamheid en willen er zeker van zijn dat de overstap succesvol en naar ieders tevredenheid verloopt.

Outplacement en de werkgever

Naast een reorganisatie kan het ook zijn dat u van mening bent dat een medewerker niet (meer goed) functioneert. Mogelijk is er zelfs sprake van een arbeidsconflict. U overweegt wellicht om afscheid van elkaar te nemen. In uw eigen belang en in dat van de betrokken medewerker is het dan zaak snel duidelijkheid te verschaffen en om juridisch uiterst zorgvuldig te handelen.
Ouplacement via Jobmatch biedt dan uitkomst. Wij assisteren u en zoeken zeer actief naar ander werk voor de medewerker.

Voordelen

* Individuele en op maat gemaakt traject

* Daadkrachtige sollicitatie, coaching en begeleiding

* Baanbemiddeling en job-hunting op verschillende niveaus

* Diverse opleidings-, herscholingsmogelijkheden

cd Keuringen

 

Voor de verplichte Preventieve Keuringen en alle andere keuringen voor uzelf of uw medewerkers

tagorange Gecertificeerd

 

Alle medewerkers zijn gecertificeerd en/of (BIG) geregistreerd.
 

db Verzuimmelden

 

Klik hier om uw verzuimmeldingen
elektronisch door te geven.