title1
Smallsmartwork
Arbo, Verzuimbegeleiding & Re-integratie
MkbSlim3

Arbo voor tandartspraktijken

Wij spreken uw taal en sluiten aan op uw drukke schema. Bomvolle praktijken, nauwelijks tijd maar wel kostenbewust. Altijd grip op uw kosten!

Tandartspraktijken. In een relatief kleine setting of juist groter als tandartsencentrum. De arts is sterk aangewezen op zijn assisttente(n) en de werkdruk is dagelijks hoog.
Door de sterke afhankelijkheid van elkaar wordt verzuim direct gevoeld. En dan komen er ook nog wettelijke regels om de hoek kijken waar u weer niet op zit te wachten.
Daarom verzorgen wij deze voor u. Wij vallen u zo min mogelijk lastig maar nemen u werk uit handen. Bovendien weten we dat u niet altijd even makkelijk te bereiken bent. Uw agenda zit vol. Vandaar dat we ons gewoon aanpassen en u proberen te bereiken op momenten dat het u uitkomt.

U heeft intern een verzuimprotocol dat uw werknemers kennen en waaraan zij zich moeten houden in geval van ziekte en verzuim. Wij als arbodienst hebben aansluitend een verzuimprotocol dat
'WvP-proof' is (Wet verbetering Poortwachter) zodat u bij verzuim van een medewerker voldoet aan de Wet.
Met deze protocollen zijn de kaders van ziekte en verzuim duidelijk. De finesses zitten in de manier waarop dit wordt uitgevoerd. Het is dan bijzonder belangrijk dat uw arbodienst de flexibiliteit en het specialisme heeft om met uw manier van werken mee te bewegen. Smartwork Arbodienst heeft dit! Contactpersonen die uw branche kennen. Bedrijfsartsen die duidelijk communiceren.

cd Keuringen

 

Voor de verplichte Preventieve Keuringen en alle andere keuringen voor uzelf of uw medewerkers

tagorange Gecertificeerd

 

Alle medewerkers zijn gecertificeerd en/of (BIG) geregistreerd.
 

db Verzuimmelden

 

Klik hier om uw verzuimmeldingen
elektronisch door te geven.