title1
Outplacement, Werving & Selectie en
Smallsmartwork
MkbSlim1

PERSONEEL AANNEMEN en WERVING & SELECTIE

Goed personeel vormt een cruciale basis voor uw onderneming. Of het nu een grote of kleinere organisatie betreft u wilt de beste krachten in huis hebben. Het wervingsproces speelt dan een belangrijke rol, zeker met de snelle en competitieve processen van tegenwoordig.

Personeel aannemen en Werving & Selectie

Recruitment is tijdrovend en mede door de huidige sociale media niet eenvoudig. Het is snel, competitief en niet langer beperkt tot een geografische positie. Smartwork Jobmatch is klaar voor de moderne aanpak en in staat om voor u de juiste kandidaat te herkennen en te kiezen uit het grote aanbod sollicitanten. En soms wilt u misschien wel iemand die ergens anders los geweekt moet worden. Wij vinden de juiste persoon voor de juiste plek voor u.

Slim in het vinden van werknemers

Soms zijn medewerkers langdurig ziek en zelfs zo arbeidsongeschikt dat ze niet meer kunnen terugkeren naar (eigen) werk bij uw onderneming. Dit is voor de medewerker vaak zeer confronterend en moeilijk. Voor u als werkgever dreigt er zelfs een loonsanctie van het UWV.

Re-integratie 2e spoor biedt dan uitkomst zowel voor werkgever als werknemer.

Werving & Selectie, de werkwijze

Door persoonlijk en inhoudelijk met potentiele kandidaten te praten over hun mentaliteit, motivatie en ambities brengen wij kwaliteiten als discipline, drive, loyaliteit en betrouwbaarheid in kaart. Bij Jobmatch noemen we dat ook wel Talent Aquisition.
Het resultaat is een selectie en een totaalplaatje van wat de kandidaat kan, wil en beweegt. Want uiteindelijk, onder de streep, zegt karakter nog wel het meest. Daarnaast zijn referentie- en diplomacheck vaste onderdelen van de selectieprocedure.

* Persoonlijk en op maat

* Tijd- en geldbesparend

* Uitgebreide selectiemogelijkheden

* Betrouwbaar

* Heldere strategie om kandidaten te bereiken

cd Keuringen

 

Voor de verplichte Preventieve Keuringen en alle andere keuringen voor uzelf of uw medewerkers

tagorange Gecertificeerd

 

Alle medewerkers zijn gecertificeerd en/of (BIG) geregistreerd.
 

db Verzuimmelden

 

Klik hier om uw verzuimmeldingen
elektronisch door te geven.