Nieuws

Arbo weer verplicht. Arbowet wijzigt per 1 juli 2017 ! Bij Smartwork Arbodienst al een Instap basiscontract v.a. 14,50 per medewerker per jaar!

Meer ….

Basiscontract met arbodienst en bedrijfsarts verplicht per 1 juli 2017. Geen contract dan grote kans op boete!

De overheid wil de betrokkenheid van werkgevers en werknemers bij Arbo en Verzuim verhogen en past daarom de Arbowet per 1 juli 2017 aan. Met de wetswijziging krijgt de bedrijfsarts meer rechten en plichten terwijl ook voor de werkgever en de werknemer de rechten en plichten toenemen. Een en ander dient te zijn vastgelegd in een Basiscontract. Iedere werkgever dient per 1 juli over een dergelijk basiscontract te beschikken.Bestaande arbocontracten moeten binnen 1 jaar aangepast zijn aan de eisen van een zogenaamd Basiscontract. Nieuwe arbocontracten moeten per 1 juli 2017 al voldoen aan de nieuwe vereisten. <Klik hier voor meer informatie>

Meer ….

Spreekuurlocaties in Regus Business Centers

Smartwork Arbodienst BV voert alle spreekuren met en voor zieke werknemers uit op een locatie van Regus Business Centers in Nederland. Hiermee hebben wij eenheid en duidelijkheid gebracht in de spreekuren van de bedrijfsartsen en wel op toplocaties in Nederland, zoals o.a. in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Utrecht en Amsterdam. Planning en administratieve verwerking vinden plaats vanuit Zoetermeer.

Meer ….